Gikk musikklinjen ved Oslo by Steinerskole. Studerte utøvende musikk ved London center of contemporary music. Har jobbet ved Vangkroken omsorgsbolig for psykisk utviklingshemmede som miljøarbeider (2012-2016). Har jobbet som gitarlærer og pianolærer for barn opp til 15 år. Årsenhet i psykologi ved Bjørknes høyskole. Jobber på Signo Conrad Svendsen senter for døve utviklingshemmede som miljøarbeider og studerer musikkterapi ved Norges musikkhøgskole.

HEDDA GRENI

LISE BERGMANN

Kompaniet

Musiker og utøver

Gikk dramalinjen ved Lillestrøm Videregående skole. Cosplayer siden sommeren 2016, og profesjonell cosplayer i samarbeid med Nerdeportalen siden våren 2017.

Gikk dramalinjen ved Lillestrøm VGS. Tildelt bachelorgrad i teater og performancekunst fra Goldsmiths, University of London. Jobbet som vikar ved Voldsløkka Barnehage for hørselshemmede. Har studert forstudium i Kunst og Kultur ved Prosjektskolen.​

Kostyme


Iben norreen hauklien


Utøver

Marie FÆrEvaag

Utdannet serjsant ved Hærens operative befalsskole før han studerte Forstudium i Kunst og Kultur ved Prosjektskolen og studerer nå bachelorprogrammet for billedkunst ved Kunstakademiet i Oslo.


Det Naive Selskap består av 5 unge mennesker som alle har en interesse for kunst og kultur som pedagogiske metoder og da spesielt rettet mot mennesker med ulike lærevansker og spesielle behov. Vi ønsker å fremme kultur som pedagogiske metoder for å skape glede, samhold og toleranse. 

AKSEL OCTAVIUS NORREEN HAUKLIEN

Prosjektleder og utøver


Blant annet arbeidet som vikar på institusjon for ungdom med psykiske lidelser, og som støttepedagog i barnehage. Studert fysisk teater ved École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq i Paris (2014-2015). Tildelt bachelorgrad i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo. Jobber som lærer på Prosjektlinjen v/Skullerud skole, byomfattende spesialavdeling for elever med Asperger syndrom.


Scenograf, PR ansvarlig og utøver